Homeworkers Yoga

Har kroppen börjat klaga ? Eller är det något annat som ”skaver” ?

Din intelligenta kropp kommunicerar. Lyssnar du ?
Nya utmaningar möter oss fysiskt och psykiskt när vi håller oss mer fysiskt distanserade. Fysisk aktivitet är nödvändig för att rörelseapparaten ska fungera.

Ryggont och svaga magmuskler, stelhet, tarmkrångel, spänningar i huvudet och begränsad rörelseförmåga i axlar, nacke eller sömnrubbningar är inte alls märkliga om vi glömmer bort att röra och utmana oss, stanna upp eller ge tid till aktiviteter som skänker lugn och harmoni.

Eller så kanske Du rör på dig för mycket, sällan stannar upp och glömmer bort vilan. Och i stället upplever orkeslöshet eller känsla av meningslöshet.

Systemet är i obalans, du kommer i obalans, börjar tvivla och oroa dig.

Ignorera  inte signalerna . Det är direkt feedback från kroppen.

Att röra kroppen, bebo kroppen är ett sätt att få kontakt med dina livsvärden, ge dig själv medkänsla, omtanke och kärlek. Men även att se och acceptera det du inte kan ändra och hitta sätt att förhålla dig till de utmaningar kroppens motstånd eller tillvaron i övrigt bjuder på.

Jag erbjuder dessa klasser för att få dig bort från skärmen och flytta din uppmärksamhet in i din kropp så att du kan känna och uppleva öven de små nyanserna. Din kropp är ditt tempel, din borg,  ditt HEM. Du kommer att få lära dig mer om din andning, prova andningsövningar med utgångspunkt i medveten närvaro/ mindfulness och både stärka och mjuka kroppen för den belastning som stillasittande innebär.

Dessa yogaklasser innehåller både dynamiska, cirkulatoriska övningar men även lugna stillsamma med medveten närvaro.

En paus i vardagen en resa hem till dig själv.

För aktuellt schema kolla in Bokadirektsidan, du hittar direktlänken överst på sidan.

Jag guidar dig gärna på resan genom ditt inre landskap- ditt hem.