Om

MIN INTENTION
Erbjuda en verksamhet där människor får tid att mötas. Möta sig själva bakom prestationerna.  
Bl a genom klasser, kurser och samtal inom yoga, minfulness och medveten andning .  Öppna samtal om livets utmaningar och glädjeämnen. Avdramatisera självberättelser om hur man är och i stället se vilka stjärnor och livsvärden som man faktiskt vill ledas av.

Inspirera individer i grupper och medarbetare i företag om hur medveten närvaro t ex med hjälp av andning , yoga eller meditation kan skapa utrymme i kroppen och stillhet i sinnet. Fysisk aktivitet och kroppskännedom ingår som en självklar röd tråd i det hållbart holistiskt synsätt på fysisk och psykisk hälsa.

Tillåta det mänskliga och mellanmänskliga att få vara med oavsett sammanhang. För att kunna möta sig själv och andra mer öppensinnad och kärleksfullt.  Och utrymme att vara, vilket ofta bidrar till en känsla av acceptans samt ro, där energi och kreativitet kan frigöras.

YOUNITY PEACEFUL MEETINGS
Yoga som är sanskrit betyder förening.Lite likt innebörden av Unity om samhörighet och gemenskap. Younity som jag valt skriva det, signalerar Yo (ga) men även att yoga är så mycket större än bara det fysiska övningarna som många förknippar med yogan. Det är även kontakten och föreningen inåt med dig själv ( YOU), din närvaro och dina medmänniskor. Younity står för min idé  om att vi behöver varandra för att må bra som människor och tillsammans kunna skapa hållbara sammanhang och samhällen under vår livsresa.

Peaceful Meetings speglar min övertygelse om att vi behöver ge oss själva tid, för finna mer grundade svar på vad som gör oss glada, trygga, ger oss mening, inre driv och motivation. När vi möter oss själva med acceptans, kärlek och öppenhet så orkar vi också se och möta varandra medmänskligt och fredligt. Se bakom beteenden, prestationer och illusioner om hur man borde vara. Få vara mänsklig.

-Vi påverkar och sprider tillstånd både bra och dåliga och kan välja hur vi vill göra skillnad.
-Vad som sprids eller speglas hänger på våra värderingar och våra medvetna val om hur vi vill påverka.
-Ibland kan man  behöva lite guidning och tid för reflektion att se och omvärdera sina mönster och val. 
-Att allt hänger ihop är tydligare än någonsin.
-Att välja nyfikenhet på sig själv och andras perspektiv

För att kunna samskapa våra sammanhang  att bli trygga bra sammanhang och platser som stimulerar både energi och kreativitet, behövs medvetna val. De valen behöver grundas inifrån.

Jag vill bidra till att skapa förutsättningar dig som human being, being human.

Kort bio om Minna
Jag startade företaget januari 2016  för att erbjuda yoga i olika former, praktisera och inspirera i hur ett mindful förhållningssätt bidrar till att vi kan landa mer i oss själva, vår vilja och se våra behov och längtan. Hitta källan till sin inneboende kraft. 

Augusti 2019- augusti 2020 jobbade jag  som process-och projektledare på Riksidrottsförbundet/ Sisu Idrottsutbildarna. Valde dock att i september 2020 att avsluta min anställning där och återvända till att fortsätta bygga communityn Younity Peaceful Meetings och börja studera till samtalsterapeut inom ACT  på HumaNova i Stockholm. Utbildningen pågår i 2 år framtill 2022.

Innan Younity jobbade jag mellan 2002-2015 som en av de utvecklingsansvariga på Friskis&Svettis Riks. Har varit inspiratör på konvent, utbildat och hållit workshops i min tidigare tjänst men även i min firma för bl a ledningsgrupp Yogayama, HR-grupp på IT-bolag men haft störst fokus på fördjupning i och undervisa i yoga.

Utbildningar
Selfleaders facilitator utbildning 2017 – Values in action
Utvecklande Ledarskap, Humanova 2014
Diplomerad Systemisk Coach inriktning ledarskap och organisatorisk utveckling 2011-2012
Juris Kandidat Stockholms universitet 2000
UGL  ( Här&Nu) 2005
Diverse olika tränar/instruktörsutbildningar i F&S från 1995-

200 hr Hathayogalärarutbildning 2015
150 hr Yinyogalärarutbildning 2016
Fördjupningar inom Pranayama, terapeutisk yoga, mantrayoga, sekvensering, m fl 2016-2019
SOMAMOVE-instruktör 2018

Teacher practise / mentorsprogram ( kontinuerlig träning för yogalärare) på Yogaygama under åren 2016-2018.
Mentor på Yogayamas Teacher training / Yogalärarutbildning 2016-2017. Lärarassistent  på densamma 2017-2018.